Vraag

VACATURES BIJ GEZINNEN

Voor een familie in Laren zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame gastouder aan huis/nanny voor 3 dagen per week. Het gaat om 2 kinderen. Goede verdiensten.

Voor een familie in Huizen zoeken wij voor de dinsdag en vrijdag opvang aan huis (BSO). Het gaat om ongeveer 10 uur per week echter is een 3e dag bespreekbaar. De jongste zit op het kdv dus de bedoeling is vanaf 12 uur op de vrijdag en op de dinsdag omstreeks 14:30. Tijdens vakanties en studiedagen betreft het de gehele dag opvang. Goede verdiensten.

Voor een familie in Blaricum Bijvanck zoeken wij een flexibele nanny voor 2 a 3 dagen per week ( 2 kinderen). Het betreft 2 schoolgaand kinderen en eentje van 2 jaar. Goede verdiensten.

Voor een familie in Laren zijn wij opzoek naar een nanny voor 2 dagen per week (maandag en donderdag). Goede verdiensten.

Voor een familie in Blaricum zijn wij op zoek naar een lieve gastouder die plek heeft in t'gooi voor 1 kindje op de maandag, dinsdag en donderdag. 

Bel voor bovenstaande vacatures met Gaby op 06-45228755 of stuur een mail met cv en motivatie naar Gaby@gastoudercompany.nl

VACATURES BIJ KDV

Voor een kinderopvangorganisatie met diverse vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar meerdere ervaren pedagogische medewerkers die als zzp-er inzetbaar zijn voor tenminste 1 en maximaal 3 dagen per week. De opdracht is voor ongeveer 3 -6 maanden. Goede verdiensten.

Voor een kinderdagverblijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar meerdere ervaren pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang. Als pm-er zorgen jij en de rest van het team voor een huiselijke sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkelingen van de groep goed in de gaten. Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren namelijk een bijdrage aan de opvoeding en sluiten goed aan bij hun leeftijd. Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Deze opdracht is voor ongeveer 3-6 maanden en kan eventueel overgaan in een dienstverband ( als je hiervoor openstaat)

Voor een kinderopvangorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland zoeken wij voor o.a. in Almere en Amsterdam zelfstandige pm-ers welke voor tenminste 6 maanden beschikbaar zijn ter vervanging van het huidige team bij zwangerschap, vakantie en totdat de juiste medewerkers zijn gevonden voor de invulling van de openstaande vacatures. Wij zoeken hiervoor ondernemende mensen met de juiste mentaliteit, positieve instelling die het ook een uitdaging vinden om deze kinderdagverblijven tijdelijk uit de brand te helpen.

Voor een kinderopvangorganisatie in de gemeente Rheden zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker om het huidige team te versterken. Het gaat om ongeveer 18 uur per week. Na een opdracht van 3 maanden en als het van beide kanten klikt is de mogelijkheid hier om in vaste dienst te treden.

Bel voor meer informatie over een van bovenstaande opdrachten met Gaby op 06-45228755 of stuur een mail met cv en motivatie naar gaby@gastoudercompany.nl

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.