Vraag

VACATURES BIJ GEZINNEN

Voor een familie in Naarden zijn wij op zoek naar een lieve en zorgzame gastouder aan huis/nanny voor 2 dagen per week (voorkeur ma en di) van 08:00-17:00. Het gaat om 3 kinderen waarvan de jongste nog geboren moet worden. Soms werkt een ouders vanuit huis. Goede verdiensten.

Voor een familie in Bussum zoeken wij voor de dinsdag en vrijdag opvang aan huis (BSO). Het gaat om ongeveer 10 uur per week echter is een 3e dag bespreekbaar. De jongste zit op het kdv dus de bedoeling is vanaf 12 uur op de vrijdag en op de dinsdag omstreeks 14:30. Tijdens vakanties en studiedagen betreft het de gehele dag opvang. Goede verdiensten.

Voor een familie in Blaricum Bijvanck zoeken wij een flexibele nanny voor 2 a 3 dagen per week ( 2 kinderen). Het betreft 1 schoolgaand kindje en eentje van 2 jaar. Opvangtijden van 08:00-18:00 ( voorkeur)

Bel voor bovenstaande vacatures met Bianca op 06-45228755 of stuur een mail met cv en motivatie naar bianca@gastoudercompany.nl

VACATURES BIJ KDV

Voor een kinderopvangorganisatie met diverse vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar meerdere ervaren pedagogische medewerkers die als zzp-er inzetbaar zijn voor tenminste 1 en maximaal 3 dagen per week. De opdracht is voor ongeveer 3 -6 maanden. Goede verdiensten.

Voor een kinderdagverblijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar meerdere ervaren pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang. Als pm-er zorgen jij en de rest van het team voor een huiselijke sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkelingen van de groep goed in de gaten. Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren namelijk een bijdrage aan de opvoeding en sluiten goed aan bij hun leeftijd. Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Deze opdracht is voor ongeveer 3-6 maanden en kan eventueel overgaan in een dienstverband ( als je hiervoor openstaat)

Voor een kinderopvangorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland zoeken wij voor o.a. in Almere en Amsterdam zelfstandige pm-ers welke voor tenminste 6 maanden beschikbaar zijn ter vervanging van het huidige team bij zwangerschap, vakantie en totdat de juiste medewerkers zijn gevonden voor de invulling van de openstaande vacatures. Wij zoeken hiervoor ondernemende mensen met de juiste mentaliteit, positieve instelling die het ook een uitdaging vinden om deze kinderdagverblijven tijdelijk uit de brand te helpen.

Voor een kinderopvangorganisatie in de gemeente Rheden zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker om het huidige team te versterken. Het gaat om ongeveer 18 uur per week. Na een opdracht van 3 maanden en als het van beide kanten klikt is de mogelijkheid hier om in vaste dienst te treden.

Bel voor meer informatie over een van bovenstaande opdrachten met Bianca op 06-45228755 of stuur een mail met cv en motivatie naar bianca@gastoudercompany.nl

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.