Over ons

Gaby Lammerts - eigenaar en regioconsulent 

Kleinschaligheid en meer aandacht voor het kind,  dat zijn vooral de redenen waarom ik na mijn opleiding als onderwijsassistent en sociaal pedagogisch werker uiteindelijk niet op het kinderdagverblijf maar bij gezinnen als professioneel nanny ben terecht gekomen. Na een aantal jaren daarnaast als bemiddelingsmedewerker te hebben gewerkt nu dus eigenaar van Gastouder Company. Ik ben ondernemend,leergierig en betrokken en heb dan ook heel veel plezier in het koppelen van ouders met gastouders & nanny's.  Mijn streven is de kinderen een fijne opvangtijd te bieden en ouders te ontzorgen. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.
Tot ziens, 

Gaby Lammerts
T: 06-45228755 E: gaby@gastoudercompany.nl / info@gastoudercompany.nl

 Bianca Schwarz - zzp regioconsulent 

Ouders met een goed gevoel naar hun werk laten gaan als ze hun kind(eren) bij de nanny of gastouder achterlaten, die wij voor ze gevonden hebben. Dat is voor mij de ultieme uitdaging! Als moeder van 2 weet ik hoe belangrijk dat gevoel is als je naast het gezin ook nog een drukke baan hebt.  Na ruim 14 jaar een eigen gastouderbureau te hebben gehad nu als zzp'er aan de slag in de kinderopvang. Ik ben een gediplomeerd sociaal pedagogisch werker en ondersteun Gaby in haar werkzaamheden op de momenten dat dit nodig is. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, als vraagouder, nanny of gastouder.

hartelijke groeten, Bianca

 

 

 

 

 

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.