Tarieven en pakketten gastouderopvang / nanny


Gastouder

(bij de gastouder thuis)

  eenmalig
EUR 250,00 werving & selectie

50% vooruit 50% na positieve match

 Gemiddeld EUR 6,25 per uur per kind
 (exclusief bureau kosten)


 

 


Aanmelden

 


Nanny

(bij de ouder thuis)

  eenmalig
EUR 395,00 werving & selectie 

50% vooruit 50% na positieve match

  vanaf EUR 18,00 per uur
(exclusief bureau kosten)

 

 


Aanmelden

 


Nanny exclusive

(op aanvraag)

 nanny op de payroll 

 nanny in het buitenland

  incidentele opvang

 vakantie nanny

 (bedrijfs) event nanny 
 


 


Aanmelden

 

 

 •   Werkwijze

  Je bent op zoek naar een nanny of gastouder die de zorg voor de kinderen overneemt op de momenten dat je er zelf even niet bij kunt zijn. Wij helpen graag in deze zoektocht.

  Stap 1
  Aanmelden kan via onze website of telefonisch. Aan de hand hiervan ontvang je van ons een uitgebreid intake formulier. Zodra deze geretourneerd is plannen wij graag een intakegesprek in om jullie persoonlijke wensen te bespreken en onze manier van werken toe te lichten. Nog steeds enthousiast! Wij nemen graag de werving op ons voor het vinden van de juiste kandidaat voor jullie gezin en stellen een bemiddelingsovereenkomst op.
  Zodra wij deze ondertekend retour hebben ontvangen starten wij met de werving.

  Stap 2
  Er vinden selectiegesprekken met nannies of gastouders plaats en de referenties worden gecheckt. Bij geschiktheid zullen wij de juiste kandidaat voorstellen door middel van een profiel met foto via de mail. Indien je met een nanny of gastouder wilt kennismaken, regelen wij het kennismakingsgesprek.

  Stap 3
  Als je een nanny of gastouder hebt gekozen naar aanleiding van het gesprek, die aan je wensen voldoet, wordt er een afspraak gemaakt om de Overeenkomst van Opdracht te tekenen. Het contract wordt van te voren aan jullie voorgelegd en kan desgewenst worden aangevuld met afspraken op maat. Het tekenen van de Overeenkomst van Opdracht vindt plaats bij de ouders thuis, tenzij de opvang bij de gastouder thuis is. Tijdens deze afspraak wordt de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid (RI&E) uitgevoerd door een van onze consulenten. Naast de risico inventarisatie wordt ook de protocollen map overhandigd en doorgesproken.

  Stap 4
  Alle documenten worden ingediend bij de gemeente. Het traject van 8-10 weken gaat dan van start. In deze weken maakt de GGD een afspraak met jullie nanny voor een inspectie aan huis. Na de inspectie ontvangt Gastouder Company bericht of de inspecteur alles heeft goed gekeurd. Hierna zorgt de gemeente ervoor dat de opvanglocatie en de nanny worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Je ontvangt van ons zodra deze bekend is het LRKP nummer. Je hebt recht op kinderopvangtoeslag vanaf de datum die geregistreerd staat in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

  Stap 5
  Lekker ontspannen! De opvang gaat van start en de kinderen zijn in goede handen bij jullie nanny / gastouder.

   

 •   Begeleiding

  Nadat er een geschikte nanny of gastouder is gevonden is het onze taak als intermediair om jullie nanny/gastouder gedurende de opvang periode te begeleiden en de opvangkwaliteit te bewaken. Deze begeleiding bestaat o.a. uit het aanbieden van kinderEHBO, pedagogische workshops en interventie bijeenkomsten. Daarnaast evalueren wij regelmatig de opvang, komen wij op huisbezoek (on)aangekondigd, verzorgen we de financiële administratie die bij de opvang komt kijken en voeren onze consulenten jaarlijks de risico inventarisatie veiligheid en gezondheid uit (RI&E).

 •   Nanny exclusive

  Werving & selectie zonder verdere begeleiding

  Heb je een eigen onderneming en wil je liever een nanny op de payroll i.p.v. via het bemiddelingsbureau?

  Woon je (tijdelijk) met je gezin in het buitenland en wil je graag een Nederlandse nanny?

  Ook dan helpen wij je graag bij de zoektocht naar de geschikte kandidaat voor jullie gezin.
  Met onze jarenlange ervaring binnen de kinderopvangbranche zijn wij ervan overtuigd dat wij voor jullie gezin de juiste match vinden.

  De kosten voor deze eenmalige werving & selectie zijn €1250,00 waarvan 50% vooraf en 50% na een positieve match voldaan dient te worden.

  Een nanny nodig tijdens een (bedrijfs) evenement die de kinderen verzorgt en lekker bezig houdt, ook hiervoor zijn wij in te zetten.
  Onze event nannies ontzorgen de gasten en de kinderen hebben de tijd van hun leven!

  Prijs is op aanvraag. 
   


   

   

   

   

 •   Extra diensten

   

  Samen een keer lekker een avondje uit, een bedrijfsfeest? Je kunt het zo gek niet bedenken.

  Hoe fijn is het dan om te weten dat je ook gebruik kunt maken van onze "extra dienstverlening!"  
  Wij beschikken over een leuk en betrouwbaar netwerk van studenten die het super vinden om incidenteel op jullie kinderen te passen. 

  Wil je gebruik maken van ons oppasnetwerk (incidenteel voor in de avond en of weekenden) ?  
  Neem contact op en dan bespreken wij de mogelijkheden.

  Deze service wordt overigens alleen geleverd aan onze vaste klanten/ouders.

   

 

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.