Wat kost een gastouder & nanny

GASTOUDER
Als je kiest voor een gastouder die jouw kind(eren) in haar eigen huis opvangt, betaal je een vast bedrag per uur per kind inclusief de bemiddelingsfee van Gastouder Company. Dit is een vast bedrag van  EUR 7,25 per uur per kind met een minimum afname van 40 uur per maand.

NANNY
Als je kiest voor een nanny, die jouw kind(eren) in jullie huis verzorgt, betaal je een vast bedrag per uur inclusief de fee van Gastouder Company. Het tarief van een nanny ligt rond de EUR 18,- per uur all-in. Het brutoloon van de nanny hangt af van de leeftijd, diploma's, ervaring en het aantal kinderen.

Een nanny kan zelfstandig zijn of werken volgens de regeling dienstverlening aan huis (DAH) houdt er dan rekening mee dat je naast het vaste uurtarief, 8% vakantiegeld en vakantiedagen betaald. Bij ziekte betaal je tenmiste 70% van het minimumloon door, gedurende een maximum van 6 weken.

Een nanny in je eigen huis is financieel interessant vanaf 2 kinderen of meer en vaak voordeliger dan een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang.

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.