Wat kost een gastouder & nanny

GASTOUDER
Als je kiest voor een gastouder die jouw kind(eren) in haar eigen huis opvangt, betaal je een vast bedrag per uur per kind inclusief de bemiddelingsfee van Gastouder Company. Dit is een gemiddeld bedrag van EUR 7,25 per uur per kind met een minimum afname van 40 uur per maand.

NANNY
Als je kiest voor een nanny, die jouw kind(eren) in jullie huis verzorgt, betaal je een vast bedrag per uur inclusief de fee van Gastouder Company. Het tarief van een nanny ligt tussen de EUR 18 - 25 per uur exclusief bureau kosten. Het brutoloon van de nanny hangt af van de leeftijd, diploma's, ervaring en het aantal kinderen.

Een nanny kan zelfstandig zijn of werken volgens de regeling dienstverlening aan huis (DAH) houdt er dan rekening mee dat je naast het vaste uurtarief, 8% vakantiegeld en vakantiedagen betaald. Bij ziekte betaal je tenmiste 70% van het minimumloon door, gedurende een maximum van 6 weken.

Een nanny in je eigen huis is financieel interessant vanaf 2 kinderen of meer en vaak voordeliger dan een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang.

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.