Waarom gastouder company

Wij begrijpen als geen ander dat het combineren van werk en kinderen best wel een issue kan zijn. Onze uitdaging is om ouders te ontzorgen en met een goed gevoel naar het werk te laten gaan in de wetenschap dat hun kinderen gedurende een werkdag  in goede handen zijn bij onze nannies of gastouders. Met ruim 10 jaar ervaring in de werving & selectie hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd van  betrouwbare en professionele (mede) opvoeders.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op 06-45228755 dan staan wij je graag persoonlijk te woord. Je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen via de aanmeldknop.

Aanmelden

 

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.