Waarom gastouder company

Wij begrijpen als geen ander dat het combineren van werk en kinderen best wel een issue kan zijn. Onze uitdaging is om ouders te ontzorgen en met een goed gevoel naar het werk te laten gaan in de wetenschap dat hun kinderen gedurende een werkdag  in goede handen zijn bij onze nannies of gastouders. Met ruim 10 jaar ervaring in de werving & selectie hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd van  betrouwbare en professionele (mede) opvoeders.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op 06-45228755 dan staan wij je graag persoonlijk te woord. Je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen via de aanmeldknop.

Aanmelden

 

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.