protocol kinderopvang

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet aangekondigd dat er een nieuw quarantaineadvies komt. Vanaf nu geldt dan ook dat als jij een huisgenoot of nauw contact bent van iemand die positief is getest op corona, je niet meer in quarantaine hoeft als je:

 • korter dan acht weken geleden positief getest bent, hersteld bent en geen klachten meer hebt;
 • langer dan een week geleden een boostervaccinatie hebt gehad.

Krijg je toch klachten die passen bij Covid-19, dan geldt het advies om je te laten testen bij de GGD. Ben je onzeker over wel of niet in quarantaine gaan, dan kun je hier een online check doen.

Protocol Kinderopvang

Het RIVM verwerkt deze wijziging in de landelijke richtlijnen. Het protocol Kinderopvang is gebaseerd op die RIVM-richtlijnen. Het aangepaste protocol zal in de loop van deze week verschijnen, zodra het RIVM de veranderingen in de eigen richtlijn heeft doorgevoerd. Het protocol Kinderopvang is opgesteld door de Brancheorganisaties BK, BMK en BOinK, in samenspraak met het ministerie van SZW en in afstemming met Voor Werkende Ouders en FNV.

Cruciale beroepen

Voor mensen in cruciale beroepen komt er mogelijk een uitzondering op de quarantaineregels die hierboven zijn genoemd. Deze uitzondering is nog niet uitgewerkt en vooralsnog dus nog niet in werking getreden.

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.