Leuke uitstapjes in de meivakantie

De meivakantie is al halverwege maar we kwamen een paar hele leuke uittips tegen met kinderen die we je niet wilden onthouden. Alvast veel plezier!

Familiespeurtocht Ben de BoomwachterKasteel Groeneveld in Baarn - Groeneveld 2, 3744 ML Baarn

Ben de Boomwachter zorgt voor de bomen in het park en de historische boomboeken in het huis. Uit het BEN-boek (een reuze-boomboek) zijn de materialen verdwenen die Ben gebruikt om de bomen te verzorgen. Leuke zoektocht door het park. Op elke plek is een opdracht voor de kinderen en een leuk weetje of achtergrondinformatie voor volwassenen. De objecten kunnen ook gezocht worden met behulp van GPS-coördinaten. Na afloop krijgen de kinderen een medaille. Het boekje bij deze wandeling kost € 2,– en kan bij de balie aangeschaft worden.

Bezoekerscentrum Veluwezoom - Heuvenseweg 5 A, 6991 JE Rheden

Heerlijk dagje in de natuur, lekker wandelen of wat meer actief bezig zijn? Het kan allemaal!

Vanaf het Bezoekerscentrum van Nationaal Park Veluwezoom in Rheden, kun je van alles ondernemen! Neem een kijkje in het bezoekerscentrum met exposities, een leuke winkel en een kindertekenhoek! In de kinderkuil kunnen kinderen verkleed als wild zwijn spelen en lekker lui op hun rug naar informatieve filmpjes kijken. Er is een speeltuin en een leuk klim- en klauterpad. Neem ook eens een kijkje bij de schaapskooi! Je kunt vanuit deze locatie mooie wandelingen maken. Zo is er bijvoorbeeld een buggy-route met onderweg leuke OERRR-opdrachten voor de kinderen. Naast wandelen kun je ook mountainbiken, tandemfietsen of steppen! 

Contact

Gastouder Company
Meeslaan 2-05
4005 VR Tiel

06-45228755


LRK nummer: 815625777
GOED NIEUWS

GOED NIEUWS

Geplaatst op: 2022-12-14

Het kabinet heeft besloten om de maximum uurprijs voor kinderopvangkosten verder te verhogen. De maximum uurprijs stijgt volgend jaar met een extra 0.94 procent voor alle vormen van kinderopvang. Dat betekent een ...

Lees meer Meer nieuws
Overname Gastouder Company

Overname Gastouder Company

Geplaatst op: 2022-11-27

Na ruim 14 jaar wordt het spreekwoordelijke "stokje" overgedragen door de huidige eigenaar Bianca Schwarz aan de nieuwe eigenaar Gaby Lammerts. Deze overdracht zal plaatsvinden op 30 december 2022. De af...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.