Over ons

 Bianca Schwarz - eigenaar en regioconsulent Gooi & Flevoland / Gelderland.

Ouders met een goed gevoel naar hun werk laten gaan als ze hun kind(eren) bij de nanny of gastouder achterlaten, die wij voor ze gevonden hebben. Dat is voor mij de ultieme uitdaging! Als moeder van 2 weet ik hoe belangrijk dat gevoel is als je naast het gezin ook nog een drukke baan hebt. Ruim 10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid en mijn job binnen de sales opgezegt om vervolgens Gastouder Company op te zetten en mijn droom "werken met kinderen en ouders ontzorgen" te verwezelijken. Ik ben gediplomeerd sociaal pedagogisch werker en kan mij zelf inmiddels wel een "senior" ervaringdeskundige noemen maar wel één die nooit is uitgeleerd. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, als vraagouder, nanny of gastouder.

T:06-45228755 E: bianca@gastoudercompany.nl

Gaby Le Fevre Lammerts - regioconsulent Gooi & Flevoland

Kleinschaligheid en meer aandacht voor het kind,  dat zijn vooral de redenen waarom ik na mijn opleiding als onderwijsassistent en sociaal pedagogisch werker uiteindelijk niet op het kinderdagverblijf maar bij gezinnen als professioneel nanny ben terecht gekomen. Ik ben ondernemend,leergierig en betrokken en heb dan ook met beide handen de kans aangepakt om als regioconsulent de bemiddeling en begeleiding bij Gastouder Company te gaan doen. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.
Tot ziens, 

T: 06-44361866 E: gaby@gastoudercompany.nl

 

 

 

 

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.