Werken als pm-er

Wij zijn op zoek naar JOU!

Heb jij affiniteit met jonge kinderen of juist met kinderen tussen de 4-12 jaar. Vind je het leuk om binnen de kinderopvang actief te zijn maar wil je wel zelf jouw dagen en uren bepalen (in plaats van andersom).

Wij zijn op zoek naar (pedagogische) toppers met net dat beetje extra. Heb jij een positieve en flexibele instelling, beheers je goed de Nederlandse taal, heb je de juiste kwalificaties om binnen de kinderopvang te mogen werken (zie diplomalijst) en wil je daarnaast een mooie (extra) inkomstenbron genereren?

Gastouder Company bemiddelt pedagogische medewerkers op zzp basis bij de leukste opdrachtgevers in de kinderopvang. Ben je 1, 2, 3 of meer dagen p.w. beschikbaar, woon je in Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Arnhem etc.......Stuur je cv met motivatie naar bianca@gastoudercompany.nl en wij nemen snel contact met je op!

Weet je niet zeker of je binnen de kinderopvang aan de slag kunt check dit dan via;

https://www.werkenbijkinderopvang.nl/.../uitbreiding.../

 

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.