Kinderdagverblijf

Gastouder Company bemiddelt ook pedagogisch medewerkers. Net als binnen de gastouderopvang bieden wij maatwerk.  Ben je op zoek naar een vaste medewerker of ben je meer gebaat bij een zzp-er die voor korte of langdurige termijn opdrachten binnen de organisatie voor zijn/haar rekening neemt dan helpen wij  graag met de werving en selectie. Indien het een opdracht voor vast dienstverband betreft rekenen wij eenmalig een werving en selectie fee. Bij freelance opdracht hanteren wij een bemiddelingsfee over het aantal afgesproken uren voor zolang de opdracht duurt.

Stappenplan werving en selectie;

1.Uitgebreide intake
Jij geeft aan welke functie er ingevuld moet worden, hoe de ideale kandidaat eruit ziet en welke verwachtingen er zijn met betrekking tot arbeidsvoorwaarden.

2.Uitzetten vacature
Gastouder Company ontvangt de functie omschrijving welke wij vervolgens uitzetten in ons eigen netwerk. Om de ideale kandidaat te vinden gebruiken we een breed scala aan wervingskanalen. We benaderen ons uitgebreide netwerk in de kinderopvang maar ook onze eigen website en social media.

3.Werving & selectie
Gastouder Company zorgt voor een eerste selectie en nodigt mogelijk geschikte kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek.

4.Kennismaking
Tijdens dit gesprek toetsen we of een kandidaat op functioneel maar vooral ook op persoonlijk niveau gaat passen bij jouw organisatie.

5.Voorstellen aan organisatie
Wij stellen naar aanleiding van deze gesprekken, geschikte kandidaten aan je voor. Deze kandidaten spreken we samen door, waarna eventuele vervolggesprekken bij jouw organisatie worden ingepland. Desgewenst kunnen wij ook bij deze gesprekken aanwezig zijn.

6.Match
Als de ideale kandidaat voor de functie is gevonden dragen wij de kandidaat aan jou over voor het afronden van het proces (o.a. opstellen contract en aanvraag VOG), waarna de kandidaat bij jouw organisatie in dienst treedt. Op het moment dat het een interim opdracht betreft zal er een bemiddelingsfee over het aantal uren in rekening worden gebracht naast het tarief van de zzp-er gedurende de opdracht. 

Interesse? Een (digitale) afspraak is zo gemaakt. Wij zijn te bereiken op 06-452287

Contact

Gastouder Company
Hoofdkantoor Laakweg 9a
6991 HK Rheden

06-45228755


LRK nummer: 815625777
Voorkomen sluiting kinderopvang

Voorkomen sluiting kinderopvang

Geplaatst op: 2022-06-20

Als corona oplaait: kabinet wil sluiting kinderopvang ‘te allen tijde’ voorkomen Het kabinet wil ‘te allen tijde’ voorkomen dat scholen, kinderdagverblijven en gastouderopvang dicht moet...

Lees meer Meer nieuws
protocol kinderopvang

protocol kinderopvang

Geplaatst op: 2022-01-18

Er is een wijziging in het quarantaineadvies in het protocol Kinderopvang. De wijziging gaat per direct in maar het aangepaste protocol verschijnt deze week.Tijdens de laatste persconferentie heeft het kabinet a...

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel - betrokken bureau

  Jeannette van Beek
 • nanny

  Angela - Huizen
 • Hele goede ervaring

  Anthon van Os
 • Een professioneel bureau die doen wat ze zeggen

  Fam Weber
Jeannette van Beek Angela - Huizen Anthon van Os Fam Weber

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.